Presenter

GIFT2DAY

Gift2day drivs av Euroflorist men erbjuder mer än bara blommor!

Här hittar du de senaste presenterna vi har fått in på Gift2day. Nallar från Teddykompaniet i Båstad, choklad från Danucci och Årechokladfabrik och andra fina produkter att skicka som presenter.


 

FLOWERHOUSE.SE


Flowerhouse.se är blomsterbutik på nätet där du kan beställa blommor och buketter för leverans i Sverige och resten av världen med Blommogram. Flowerhouse.se erbjuder även presentartiklar som choklad oh vaser!

SMARTA SAKER

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av sortimentet är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!


TEKNIKMAGASINET 

Teknikmagasinet öppnade sin första butik 1989 och idag finns det över 117 butiker i Sverige, Norge och Finland. 

Teknikmagasinet erbjuder ett unikt sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter inom teknik- & hobbyområdet – kända märkesvaror såväl som billigare alternativ. Två gånger om året ger Teknikmagasinet ut en väl tilltagen produktkatalog som presenter det aktuella sortimentet. Katalogen trycks i över 2 miljoner exemplar per år och läses av ca 3 miljoner människor.


HOBBEX


Hobby- och skämtartiklar har varit ett signum hos oss sedan flera generationer tillbaka men nu är det dags att blicka framåt. Vi river det gamla och börjar på en ny kula. Det innebär att vi bygger helt nya koncept från grunden och i samband med det fasar vi ut många produkter som tillhörde ”gamla Hobbex-eran”.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)