Välkommen till vår sida där vi presenterar erbjudanden och tips inom mat och kök

LINAS MATKASSE


Får du inte tiden att räcka till efter allt arbete och alla barnaktiviteter? Testa Linas Matkasse så kanske du får mer tid över till annat än att stå i de långa köerna i matvarubutikerna. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer. Linas kasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas.

GI-BOXEN, FÄRDIGLAGAD SMALMAT DIREKT TILL DÖRREN


GI boxens mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. deras program är enkelt, praktiskt och snabbt.Du erbjuds tio goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare. Så länge du vill prenumerera på GI-boxen får du varannan vecka 20 färdiglagade luncher och middagar som är både goda och som följer livsmedelsverkets näringsrekommendationer för en god hälsa. Och bäst av allt: GI boxen kommer hem till dörren med maten!

CITY GROSS MATKASSE

City Gross Matkasse har flest färska kvalitetsråvaror till lägst portionspris. Alltid med färskt svenskt butiksstyckat kött, fisk från säkra bestånd och ekologiska eller Ä-märkta produkter.

Matkassarna som erbjuds är:

  • Klassisk – lättlagade klassiska maträtter på 30-40 min som passar alla familjer.
  • ViktVäktarnas – recept framtagna enligt ViktVäktarnas program och som lätt kan anpassas för hela familjen.
  • Bamses Barnkasse – nyttiga färskvaror, roligt pyssel i receptfoldern och 4 snabba middagar som barn gillar.
  • Ekologisk – innehåller största möjliga andel ekologiska råvaror (minst 75 %).
  • Vegetarisk  – för den som vill leva livet lite grönare.
  • Special – utan fläskkött.
  • Laktos- och glutenfria alternativ för de som vill ha eller behöver specialanpassad kost. 
  • Säsongs-/temabaserade matkassar, inkl. påsk, sommar, jul och nyår.

KITCHENTIME


KitchenTime grundades 2010 och är ett av Sveriges ledande e-handelsbolag inom köksprodukter. Företaget består av ett ungt och ambitiöst team som jobbar för att skapa Nordens bästa utbud och shoppingupplevelse inom köksprodukter på nätet.

KitchenTime har ett mycket brett och detaljerat sortiment, i dagsläget över 45.000 artiklar.Utbudet sträcker sig över kategorierna matlagning, bakning, servering och utomhusmatlagning.Du som kund har fri frakt & öppet köp i 365 dagar!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)