Välkommen till vår sida för Cashbacks

Trött på att inte få någon cashback av bolagen?


Är du trött på att aldrig få något tillbaka av bolagen även fast du ofta spelar och omsätter mycket pengar? Då har du kommit rätt! Efter grymma avtal så har vi möjlighet att ge dig som ansluter dig via oss cashbacks om du inte lyckas vinna varje månad. Ett perfekt sätt att minska förlusterna när det går lite dåligt.

Idagos mål med speltips

Vårat mål är att kunna erbjuda bra speltips. Och istället för att som de flesta sidor som idag erbjuder speltips på nätet ge tips på odds och bonusar dygnet runt vill vi försöka hitta de bästa spelen istället för att gå in på för mycket matcher dagligen. Att bli en vinnande spelare kräver att man har tålamod och diciplin. Vi går in på matcher där chansen procentuellt att spelet sitter är högre än oddset. Ett exempel, vi uppskattar att hemmalaget har 50% chans att vinna matchen, oddset är 2.20. Vi har alltså ett värde på detta spelet, och värderar vi lagens chanser hyfsat rätt så kommer det att ge vinst i längden.

Kanonerbjudande för våra läsare!

I princip ingen annan sida för speltips ger pengar tillbaka till spelare som gör konton via deras länkar. Då vi får lite pengar av bolagen när nya kunder gör konton via oss så vill vi ge tillbaka det mesta till er som spelar. Ett exempel, I December månad vinner du 20000 kr och behåller såklart allt. I januari går det dock lite sämre och du torskar 5000 kr, har du registrerat ett konto via oss så får du 15& tillbaka= 750 kr och har då minskat förlusterna. Ett perfekt sätt att vinna i längden eller att förlora mindre.

 

 

              REGISTRERA DIG PÅ COMEON

 

                     REGISTRERA DIG PÅ PAF

 

                 REGISTRERA DIG PÅ BETSSON

               REGISTRERA DIG PÅ BETSAFE

                REGISTRERA DIG PÅ NORDICBET

 

888 sport

 

Fyll i namn och E-mail adress. I texten skriver du sedan ditt användarnamn på det bolag där du har registrerat dig


(Lämna tom)

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)